Accident grav în Brașov. Două TIR-uri s-au lovit frontal, iar un bărbat a murit

1 lună in urmă 28

Accident grav în Brașov. În urma impactului, șoferul care a produs accidentul a decedat. Echipele de intervenție încearcă să elibereze carosabilul astfel încât circulația mașinilor să se reia cât mai curând.

Citește și: Amenzi pentru lipsa declaraţiei pe propria răspundere, anulate de instanţă. Sancţiunile aplicate în starea de urgenţă, declarate neconstituţionale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că circulația rutieră pe DN13 (E60) Brașov – Sighișoara este întreruptă total în zona localității Bunești, județul Brașov, din cauza unui accident. Două tiruri s-au lovit, iar unul dintre șoferii implicați a murit.

Accident grav în Brașov: ”Circulaţia rutieră pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara este întreruptă total pe raza localităţii Buneşti, judeţul Braşov, după ce – pe fondul adormirii la volan – un tir a lovit din spate remorca unui alt autotren~, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de pe Podul Basarab

Accident bizar pe Podul Basarab. Un șofer a derapat și a ajuns pe linia tramvaiului 1. În urma impactului, mașina a spulberat și 10 metri din gardul de fier, iar șoferul a fugit de la locul faptei. În urma căutărilor, polițiștii de la Brigada Rutieră au reușit să-l găsească șoferul fugar. Acesta era băut.

Polițiștii au găsit la fața locului doar pasagerul care se afla pe locul din dreapta. Acesta le-a spus agenților că șoferul care a provocat accidentul s-a dus să cumpere apă și nu s-a mai întors.

Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au găsit în cele din urmă pe șoferul fugar, care era în stare de ebrietate. După ce l-au verificat cu etilotestul, agenţii au stabilit că bărbatul avea o concentrație de 0,32 alcool pur în aerul expirat. În schimb, rezultatul testului la substanțele stupefiante a fost negativ.

Autoturismul a fost ridicat abia după două ore de încercări cu ajutorul unei macarale. Potrivit Codului Rutier, Șoferul s-a ales cu suspendarea permisul de conducere pentru 3 luni și a primit o amendă de 1305 lei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă