Accident grav - Două persoane rănite - Unul dintre șoferi consumase alcool și nu avea carnet

2 luni in urmă 15

Accident Accident

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, unul dintre şoferii implicaţi fiind băut şi fără permis de conducere.

SÂMBĂTĂ, 07 AUGUST 2021, 11:10

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Potrivit IPJ Sibiu, în accident au fost implicate două autovehicule - un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Râul Vadului şi un TIR la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani din Argeş. Cele două autovehicule erau conduse din sensuri opuse.

Şoferul autoturismului era băut şi nu deţinea permis de conducere, precizează Poliţia.

"Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului, bărbatul de 33 de ani, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul", se arată în comunicatul IPJ.

Cele două persoane rănite se aflau în autoturism - şoferul şi pasagerul de pe locul din dreapta, un bărbat de 45 de ani, din Câineni.

În caz s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă