Accident grav cu răniţi pe DN 1B, în judeţul Prahova. Traficul rutier în zona a fost deviat

3 săptămâni in urmă 22

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 14:45

154 citiri

Cinci persoane au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital în urma unui accident produs sâmbătă, 25 septembrie, pe Drumul Naţional 1 B, între Ploieşti şi Buzău, unde două autoutilitare au intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu lemne.

Alte trei persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Accidentul a avut loc în localitatea Loloiasca din judeţul Prahova. Două autoutilitare au intrat în coliziune cu un autotren care transporta lemne. În cele trei autovehicule se aflau zece persoane, între care un copil.

Opt dintre cei implicaţi au fost evaluaţi medical la locul accidentului. După îngrijirile primite la faţa locului, cinci dintre ei au fost preluaţi de ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova pentru a fi transportate la spital.

Urmează ca împrejurările în care a avut loc accidentul să fie stabilite. Traficul rutier în zona accidentului a fost deviat.

Citeste si:

 un BMW a intrat în coliziune cu o camionetă

Accidentul a avut loc vineri, 24 septembrie 2021, într-o porțiune extrem de periculoasă a drumului european E585, între localitățile ieșene Podu Iloaiei și Lețcani. In incidentul rutier...

 ”Nu mai bine staţi la coadă la un centru de vaccinare, decât să staţi cu zilele în UPU aşteptând un pat?”

Un medic de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara transmite mesaj dur pentru cei care refuză vaccinarea ”Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinaţie între furie...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă