Accident cutremurător în Buzău. O fetiță de șase ani a murit după ce a coborât dintr-un microbuz. Mama sa a fost martoră la tragedie

2 săptămâni in urmă 19

Tragedie în Buzău, după ce o fetiță a fost ucisă în urma unui accident rutier care a avut loc în Buzău, în localitatea Caragele, pe DJ 203. Impactul fatal s-a petrecut în momentul în care copila a coborât din microbuzul care o aducea acasă. Mama sa a asistat neputincioasă la moartea fetiței.

Cum s-a produs accidentul

Un moment de neatenție este suficient pentru producerea unei adevărate nenorociri. Un astfel de accident a întristat ieri după-amiază o țară întreagă, după ce o fetiță de șase ani a fost spulberată de un autoturism. Totul s-a întâmplat în momentul în care eleva a coborât din microbuz, înaintea mamei sale și într-o fracțiune de secundă a ajuns în mijlocul străzii.

Acolo, un șofer de 50 de ani, care încerca să depășească microbuzul staționat, a lovit mortal copila, fără a mai putea evita în niciun fel tragedia. Bărbatul venea din direcţia Pogoanele și se îndrepta către Cilibia, fiind originar din Luciu.

Din păcate, mama a fost obligată să privească neputincioasă moartea fiicei sale, moment peste care nu va putea trece niciodată. În urma impactului puternic, micuța a murit pe loc, echipajul ajuns la fața locului fiind obligat să constate decesul.

IPJ Buzău a anunțat că se va ăntocmi un dosar penal, autoritățile cercetând cazul pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Un autoturism condus pe DJ 203I, din direcţia Pogoanele către Cilibia de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Luciu, a surprins şi accidentat mortal o fată de 6 ani, din aceeaşi localitate, care coborâse dintr-un microbuz, pe partea carosabilă”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Copil de un an, strivit în cabina unui tractor

O altă nenorocire a avut loc în județul Gorj, acolo unde un tată în vârstă de 33 de ani și-a expus cei doi copii unui mare pericol. Bărbatul, care nu avea permis de conducere pentru utilaj, a pornit la drum cu cei doi fii, iar într-un moment de neatenție acesta a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara drumului.

În urma impactului, copilul de un an și patru luni a fost grav rănit, în timp ce tatăl și băiatul de opt ani au suferit leziuni superficiale. Ulterior intervenției medicilor, bebelușul a decedat la spital.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 33 de ani din comuna Corcova, județul Mehedinți, în timp ce conducea pe drumul sătesc Valea Motrului, un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor neînmatriculat și neînregistrat în circulație și o remorcă confecționată artizanal s-a răsturnat în afara drumului.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului tractorului, împreună cu cei doi pasageri minori de un an și patru luni și 8 ani, fiind transportați la spital, unde minorul de un an și patru luni a decedat”, au anunțat polițiștii.

The post Accident cutremurător în Buzău. O fetiță de șase ani a murit după ce a coborât dintr-un microbuz. Mama sa a fost martoră la tragedie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă