Accident cumplit pe Transalpina. Un motociclist a murit după ce a căzut într-o râpă

2 luni in urmă 23

Accident cumplit pe Transalpina. Un motociclist de 31 de ani, din Cisnădie, judeţul Sibiu, a murit după ce a căzut într-o râpă. Motocicleta bărbatului a fost găsită în apropierea victimei.

Accident cumplit pe Transalpina. Un motociclist a murit după ce a căzut într-o râpă

Citeşte şi Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. Trei persoane au murit în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism în Focşani

Motociclistul se afla într-o plimbare pe Transalpina, atunci când a avut loc accidentul. Trupul bărbatului a fost găsit într-o râpă de pe raza satului Căpâlna din comuna Săciori, judeţul Alba.

”Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba. Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență”, anunță IPJ Alba, potrivit ziarulunirea.ro.

Trupul motociclistului a fost recuperat din râpă de serviciul de Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

Citeşte şi Accident înfiorător în Teleorman între o maşină şi o căruţă. Doi oameni au murit. A fost activat planul roşu de intervenţie

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă