Accident cumplit pe centura Alexandriei, două maşini s-au făcut praf după un impact devastator

1 lună in urmă 18

Un nou accident teribil s-a petrecut pe centura Alexandriei, la intersecția cu Drumul Judeţean 504, care leagă Alexandria de Pitești.

Șoferul unui autoturism care circula pe drumul județean, spre Lăceni, a intrat în plin într-o maşină care circula pe varianta ocolitoare și care tocmai intrase în sensul giratoriu.

Impactul a fost devastator.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat la câţiva metri, în şanţul de pe marginea drumului. Patru persoane au ajuns la spital, în stare gravă - câte două din fiecare mașină.

Accident teribil pe centura Alexandriei, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Un alt accident grav pe centura Alexandriei a avut loc în aprilie, după ce un şofer neatent a intrat pe contrasens, fără să observe TIR-ul care tocmai trecea prin intersecţie.

Şoferul TIR-ului plin cu cereale a încercat să evite impactul şi a tras brusc de volan, însă camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Conducătorul autoturismului, dar şi o femeie care se afla pe locul din dreapta sa au fost răniţi grav şi transportaţi de urgenţă la spital.

Întreaga încărcătură a TIR-ului a ajuns pe asfalt, iar circulaţia a fost blocată mai bine de două ore în zona în care s-a produs accidentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă