Accident CUMPLIT la vânătoare! Un bărbat, în stare gravă la spital, cu degetele AMPUTATE după ce s-a împușcat singur

2 luni in urmă 48

Accident CUMPLIT la vânătoare! Un bărbat, în stare gravă la spital, cu degetele AMPUTATE după ce s-a împușcat singur Accident CUMPLIT la vânătoare! Un bărbat, în stare gravă la spital, cu degetele AMPUTATE după ce s-a împușcat singur

Accident la vânătoare! Un bărbat din Bârlad s-a împușcat din greșeală în timp ce vâna și a rămas fără degete la mâna dreaptă. A fost preluat urgent de salvare și internat în spital.

VINERI, 13 AUGUST 2021, 10:04

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost rănit în timp ce se afla la vânătoare, în cursul nopţii de joi spre vineri, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, Bărbatul a fost dus mai întâi la Centrul de Permanenţă Puieşti, de unde a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Bârlad.

"Ambulanţa din Bârlad a intervenit, în cursul nopţii, la Centrul de Permanenţă Puieşti pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani, victimă a unui accident la vânătoare. Din declaraţia bărbatului, arma s-a descărcat accidental. Pacientul era conştient, stabil hemodinamic şi respirator, dar prezenta o plagă cu amputaţie de degete la nivelul mâinii drepte şi o plagă la nivelul coapsei drepte. A primit primul ajutor şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, potrivit Agerpres.

Nu se cunosc mai multe detalii despre evenimentul produs la vânătoare, iar Poliția a început o anchetă pentru a face verificări.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă