Accident cumplit la Baia Mare, după ce un tânăr și-a confundat fosta iubită, care a urcat în mașină altui băiat

3 săptămâni in urmă 21

O confuzie putea să-i aducă sfârşitul! Un bărbat de 29 de ani şi-a confundat fosta iubită cu o fată care a urcat în maşina altui bărbat. A urmat o cursă ce putea fi mortală.

Accident cumplit la Baia Mare, după ce un șofer de 29 de ani și-a confunat fosta iubită, care a urcat în mașină altui băiat

Înainte de ajunge cu maşina în şanţ, bărbatul urmărit a oprit să o lase pe fată să coboare. Moment prielnic ca urmăritorul să sară pe autoturismul său. Speriat, tânărul a urcat în maşină şi a pornit la drum. Cei doi agresori l-au urmărit pe 5 kilometri.

Au vrut să-l depăşească şi să-i taie calea, fără să se asigure, dar din sens opus venea o altă maşină. Au tras brusc de volan şi au intrat în maşina victimei care a ajuns în şanţ.

Șoferul gelos, în stare gravă la spital. Prietenul lui se zbate între viaţă şi moarte

Cei doi bărbaţi s-au învârtit cu maşina în mijlocul străzii în urma impactului.

Pasagerul din dreapta nu purta centura de siguranţă şi a fost proiectat pe asfalt. În urma accidentului, șoferul agresor a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce prietenul său se zbate între viaţă şi moarte.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă