Accident CUMPLIT, în județul Botoșani: un mort şi 3 răniţi, în urma unui impact NIMICITOR

2 luni in urmă 26

 un mort şi 3 răniţi, în urma unui impact nimicitor Accident cumplit, pe DN 29D: un mort şi 3 răniţi, în urma unui impact nimicitor

Un accident cumplit s-a produs, vineri, pe drumul naţional DN 29D, în zona localităţii Truşeşti. În urma coliziunii dintre două autoturisme, o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite.

VINERI, 30 IULIE 2021, 16:22

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Republica Moldova şi unul în judeţul Bacău, care circulau din sensuri opuse şi care au intrat în coliziune frontal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat de 35 de ani, care se afla la volanul autoturismului înmatriculat în Bacău, informează Agerpres.

De asemenea, trei persoane, dintre care şoferul şi doi pasageri, aflate autoturismul din Republica Moldova, au fost rănite. Cele trei victime rănite, având vârstele de 12, 36 şi 38 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Poliţiştii rutieri urmează să stabilească modul de producere a accidentului. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă