Accident cumplit în Huși: un mort și trei copii răniți, după coliziunea a trei mașini

4 săptămâni in urmă 40

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 08:26

87 citiri

 un mort și trei copii răniți, după coliziunea a trei mașini

Accidentul a avut loc sâmbătă, 30 octombrie, la ieşirea din municipiul Huși, județul Vaslui, în cartierul Dobrina. În urma coliziunii celor 3 mașini, o persoană a decedat și alte șase au fost rănite. Printre răniţi sunt şi trei copii.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost declarat decedat. “Cel mai grav a fost rănit un bărbat în vârstă de 44 de ani, găsit în stop cardio-respirator de către salvatori, care nu a răspuns la resuscitare și a fost declarat decedat. Celelalte victime au suferit leziuni minore, cinci persoane fiind transportate la spitalul Huși, iar o altă persoană a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Practic, două mașini s-au tamponat, iar în ele s-ar afla și doi copii. “În urma apelului primit la 112 au fost trimise două ambulanțe B2 de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui, dar și o ambulanță EPA de la Huși, precum și descarcerarea. De asemenea, a fost trimisă și o ambulanță SAJ, de tip C2, cu medic”, au transmis reprezentații SAJ Vaslui, transmite Vremea Nouă.

Citeste si:

Un şofer român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, aflat în vizită oficială la Roma VIDEO

Un şofer român în vârstă de 40 de ani a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american după ce a intrat cu maşina în coloana oficială a preşedintelui american Joe...

Anchetă a poliției în cazul unui viceprimar din Vaslui, mort de COVID. Sunt suspiciuni că bărbatul se vaccinase ”la chiuvetă”

Poliția Vaslui face anchetă în cazul viceprimarului comunei Drânceni, mort în urma infectării cu SARS-CoV-2. Anchetatorii suspectează că acesta, deşi figura ca vaccinat, nu ar fi primit...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă