Accident cumplit în Bacău, cu șapte morți, între un autoturism și un microbuz. S-a activat Planul roșu de intervenție

1 lună in urmă 39

Șapte persoane au murit în urma unui accident rutier pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău. În urma incidentului s-a activat Planul roșu de intervenție.

Accident cumplit în Bacău, cu patru morți, între un autoturism și un microbuz. S-a activat Planul roșu de intervenție

Accident cumplit în Bacău, cu patru morți, între un autoturism și un microbuz. S-a activat Planul roșu de intervenție

ISU Bacău

Accident cumplit în județul Bacău, între un autoturism Mercedes și un microbuz cu 15 persoane la bord. În urma incidentului, șapte persoane au decedat.

”Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la fața locului salvatorii de la nivelul județului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulante SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, și 6 ambulante ale serviciului județean de ambulanță.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU GL, iar de la ISU VN 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului se îndreaptă și elicopterul SMURD.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă