Accident cu șapte victime în Dâmboviţa. Trei pietoni au fost acroșați de o mașină

1 săptămână in urmă 16

Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 20:54

70 citiri

Un accident grav în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri, 7 ianuarie, în comuna Cornăţelu din județul Dâmboviţa.

Şapte persoane au fost rănite, patru fiind pasageri în autoturisme şi trei pietoni acroşaţi de unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier.

”Se intervine în cazul unui accident rutier în satul Bolovani, comuna Cornăţelu. Ajunse la locul accidentului, echipajele de intervenţie au identificat şapte persoane rănite, patru dintre acestea sunt din autoturisme, iar trei erau pietoni care au fost acroşaţi de unul dintre autoturisme”, a precizat ISU Dâmboviţa.

La locul accidentului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe.

Citeste si:

 patru oameni au fost răniți

Patru oameni au fost răniți joi, 6 ianuarie, în urma unui accident rutier produs pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia, potrivit ISU Ialomiţa. La locul intervenţiei s-au deplasat...

O mașină condusă de o tânără a ars după ce a lovit un copac, în județul Galați

Un autoturism condus de o tânără de 21 de ani din judeţul Galaţi a ars joi, 6 ianuarie, în totalitate, pe DN 26, după ce a lovit un copac, informează Inspectoratul pentru Situaţii de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă