Accident cu doi morți și trei răniți la ieșirea din Avrig, între Sibiu și Brașov

2 luni in urmă 1

De Veronica Micu.
Publicat: 21.12.2020, 09:56.
Actualizat: 21.12.2020, 10:28

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un grav accident rutier produs pe DN1, între Sibiu și Brașov. Două mașini s-au ciocnit frontal, la ieșirea din localitatea Avrig.

Galerie (2)

Accident cu doi morți și trei răniți la ieșirea din Avrig, între Sibiu și Brașov

ISU Sibiu

Traficul rutier este complet blocat. În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen.

”Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen și s-a soldat cu cinci victime, dintre care două au încetat din viață.

La fața locului SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip B, care a acordat asistența medicală împreună cu forțele ISU.

Echipajul SAJ SB a preluat o pacientă de aproximativ 70 ani cu politraumatisme.

În acest moment traficul rutier este complet blocat, iar polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările in care s-a produs accidentul.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

accident avrig porumbacu accident sibiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă