Accident cu 3 maşini, la ieşirea din Sibiu. Trafic blocat

1 lună in urmă 1

Accident cu 3 maşini implicate, la ieşirea din Sibiu Accident cu 3 maşini implicate, la ieşirea din Sibiu

Vinerea neagră pe șoselele din țară, unde numai în această dimineață au avut loc nu mai puțin de trei accidente rutiere grave, dintre care două mortale. Un al treilea accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs pe DN 14, la ieșirea din municipiul Sibiu spre localitatea Șura Mare. În urma impactului, două persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată. Traficul în zonă este blocat, relatează realitateadesibiu.net.

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 10:36

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, unul de pompieri militari și un echipaj SMURD cu medic.

Persoana încarcerată, vorbim despre o femeie, a reușit să fie scoasă dintre fiarele contorsionate, fiind conștientă.

Ambele victime au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ, iar una dintre acestea (cea descarcerată) a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu diverse traumatisme.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri s-a stabilit că șoferul unui autoturism (o femeie în vârstă de 31 de ani) care rula pe direcția Șura Mare – Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În urma coliziunii, autoutilitara a pătruns pe sensul opus, fiind lovită de un autoturism condus de o șoferiță în vârstă de 27 de ani. 

Polițiștii rutieri se află în continuare la fața locului și continuă cercetările. Traficul este în continuare blocat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă