Accident ce putea fi evitat, în Timişoara: maşină răsturnată în mijlocul intersecţiei după ce un bătrân în vârstă de 69 de ani nu s-a asigurat

1 lună in urmă 21

Accident spectaculos în Timișoara, surprins de camerele de supraveghere.

 maşină răsturnată în mijlocul intersecţiei după ce un bătrân în vârstă de 69 de ani nu s-a asigurat

O mașină a fost izbită de un autoturism și s-a răsturnat în mijlocul unei intersecţii. Unul dintre şoferi, un bărbat de 69 de ani, a pătruns în intersecţie fără se se asigure. Din direcţia opusă, pe drum cu prioritate, venea un alt autoturism, condus de un şofer de 27 de ani, care nu a mai putut evita impactul.

La faţa locului au intervenit pompierii, poliţiştii şi mai multe echipajele SMURD. În urma impactului, șoferul vinovat a rămas încarcerat şi a fost transportat la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă