ACCESUL în Hong Kong, INTERZIS pentru pasagerii care vin din opt țări. Cursele NU vor fi AUTORIZATE să aterizeze

1 săptămână in urmă 13

 Wikipedia Aeroport Hong Kong FOTO: Wikipedia

Autoritățile din Hong Kong au anunțat miercuri că au interzis zborurile care sosesc din opt state, cu scopul de a împiedica răspândirea variantei Omicron a SARS-CoV-2, transmite NDTV.com 

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 19:08

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Guvernatorul teritoriului, Carrie Lam, a mai anunțat că autoritățile au luat și alte măsuri pentru limitarea răspândirii acestei tulpini, relateaza VOAnews.com

Potrivit acesteia, sunt interzise zborurile care sosesc din Australia, Canada, Filipine, Franţa, India, Pakistan, Regatul Unit şi Statele Unite.

Hong Kong adoptă și alte măsuri antipandemice, cum ar fi interzicerea evenimentelor publice de amploare, dar și închiderea mai multor tipuri de activități economice, printre care barurile, localurile de noapte, sălile de sport și saloanele de înfrumusețare. Restaurantele vor putea funcționa în continuare, dar vor fi nevoite să se închidă la orele 18.

În Hong Kong au fost înregistrate doar 114 cazuri de infectare cu tulpina Omicron, cele mai multe fiind din rândul pasagerilor testați la sosire sau în perioada de carantină.

Potrivit guvernatorului, responsabilii din domeniul sănătăţii se tem că noua variantă de coronavirus se propagă în prezent nedetectată.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă