Academica - FCSB, LIVE VIDEO, ora 20:15, Digi Sport 1. Patru cazuri de Covid 19 la Clinceni. Și Petrea are probleme de lot

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

FCSB e pe locul secund, cu 36 de puncte - un meci mai puțin, în urma celor de la CFR (38 de puncte), în timp ce Academica ocupă poziția a șasea, cu 22 de puncte.

Academica - FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Patru cazuri de Covid 19 la Clinceni

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, care se află printre cei infectați cu COVID-19, a transmis că nu are simptome, la fel ca cei trei jucători testați pozitiv, și că va repeta testul, în speranța că primul a fost, de fapt, fals pozitiv.

Academica Clinceni se confruntă cu patru cazuri de COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu FCSB, programat joi, de la ora 20:15, în direct la Digi Sport 1.
”Am spus că nu scăpăm de virusul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Chiar nu-mi explic de unde am reușit să iau virusul pentru că mă simt foarte bine. Și as vrea să repet testul”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit site-ului oficial al clubului ilfovean.

Alături de antrenorul principal, jucătorii Amir Bilali, Lucian Dumitriu și Jovan Markovic au fost depistați cu COVID-19.

Înaintea jocului direct, nici FCSB nu a scăpat de probleme de lot, însă nu cauzate de COVID-19, ci de accidentări. FCSB nu se va putea baza pe Darius Olaru, accidentat în meciul cu Sepsi.

Academica - FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Petrea se teme de Clinceni

Toni Petrea consideră că punctul forte al adversarei e constituit de forţa grupului: "Cred că forţa grupului a celor de la Clinceni este punctul forte, au jucători experimentaţi cu multe minute jucate în Liga I, chiar şi în străinătate, dar cred eu că forţa grupului este predominantă la ei".

Referitor la lotul său, Petrea a spus că încă se mai confruntă cu unele probleme de sănătate în rândul jucătorilor.

"Am avut probleme cu jucători accidentaţi şi mai avem în continuare. Chiar dacă am reuşit recuperarea unora dintre ei, nu cred că vom putea conta pe serviciile lor din primul minut. Mă refer la Miron, la Buziuc, vom vedea mâine (n.r.: - azi) pe cine ne putem baza, pentru că acum nu am o situaţie sută la sută clară", a completat Petrea.

Academica - FCSB, LIVE VIDEO, 20:15, Digi Sport 1. Echipe probabile 

Academica: Vâlceanu - Pashiv, Patriche, Gardoș, Dobrescu - Cebotaru, Moulin - Ad.Popa, Cordea, Longher - Rusescu

FCSB: Vlad - Crețu, Haruț, Ov. Popescu, Radunovic - Oaidă, Șut, Pânțîru - Moruțan, Tănase, Oct.Popescu

Etichete: toni petrea , ilie poenaru , academica clinceni - fcsb live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă