Academica Clinceni se întărește din nou de la FCSB! Fotbalistul ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru în ultima zi de mercato

1 lună in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Formația lui Ilie Poenaru a căutat să se întărească inclusiv în ultima zi de mercato, în care a reușit să-l legitimeze pe Robert Ion, mijlocaș de bandă ofensiv de 21 de ani, care aparține de FCSB.

Robert Ion a ajuns la Academica Clinceni

Fotbalistul a început sezonul la FCSB, dar ulterior a fost împrumutat la FC Voluntari, unde, însă, nu a fost păstrat.

După doar trei jocuri disputate în tricoul formației antrenate de Liviu Ciobotariu, FC Voluntari a decis să anuleze împrumutul lui Robert Ion, astfel că fotbalistul a ajuns la Academica Clinceni.

Mutarea reprezintă, de fapt, o revenire pentru Robert Ion la Academica Clinceni, unde a mai jucat între 2018 și 2020, tot sub formă de împrumut de la FCSB, perioadă în care a pus umărul la promovara ilfovenilor în Liga 1.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

În primul ”mandat” de la Academica Clinceni, Robert Ion a bifat 65 de meciuri jucate, 12 goluri marcate și două assist-uri.

Academica Clinceni, obișnuită să se întărească de la FCSB

Relațiile dintre Academica Clinceni și FCSB sunt apropiate, astfel că ilfovenii s-au întărit constant în ultimii ani de la ”roș-albaștri”, inclusiv în sezonul promovării în primul eșalon.

Pe lângă cei trimiși direct de FCSB la Clinceni, Academica se bazează și pe jucători care au evoluat la actuala vicecampioană în alte perioade, Florin Gardoș, Paul Pîrvulescu, Lucian Filip și William de Amorim fiind fotbaliștii din actualul lot cu istoric la ”roș-albaștri”.

Și FCSB a profitat de relațiile cu cei din conducerea Academicii Clinceni și i-a transferat de la ilfoveni pe Adrian Șut și Andrei Cordea.

Etichete: robert ion , transferuri academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă