Academica Clinceni – Poli Iași, Live Video Online etapa 29 din Liga 1, de la ora 17:30. ECHIPELE DE START

2 săptămâni in urmă 1

Academica Clinceni și Poli Iași se întâlnesc în primul meci al zilei din Liga 1, de la ora 17:30. Meciul va fi Live Video Online pe prosport.ro.

 

LIVE: Academica Clinceni – Poli Iași, de la 17:30

 

Academica Clinceni – Poli Iași. ECHIPELE DE START:

ACADEMICA: Vâlceanu – Pashov, Gardoş, Bilali, Dobrescu – Cordea, Cascini, Cebotaru, Longher – Chunchucov, Rusescu

Rezerve: Ureche, Achim, Chandarov, Ventura, Markovic, Dumitriu, Jerdea
Antrenor: Ilie Poenaru

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Buşu – Passaglia, De Iriondo – Soares, Stan, Vanzo – Djuranovic

Rezerve: Brînză, Zahmovic, Mensaj, Calcan, Gaitan, Deva, Acosta, Dylan Flores, Cană
Antrenor: Nicolo Napoli

Stadion: Clinceni
Arbitru: Andrei Antonie / Asistenți: Mircea Orbuleț și Florin Neacșu


Ambele echipe sunt condamnate să câștige: moldovenii sunt pe ultimul loc și au șanse tot mai mici să evite retrogradare, în timp ce ilfovenii se află pe locul 5, dar tremură serios pentru prezența în play-off.

Academica Clinceni are de jucat cu Poli Iași și Dinamo, iar echipa lui Ilie Poenaru se va califica dacă va lua cele 6 puncte puse la bătaie, indiferent de scorurile pe care le obține. UTA și Viitorul au și ele șanse teoretice la calificarea în play-off. Arădenii au 33 de puncte, în timp ce gruparea condusă de Mircea Rednic a adunat 31 de puncte și mai are trei meciuri de jucat.

Academica Clinceni – Poli Iași, Live Video Online, de la ora 17:30

„Trebuie să recunoaştem că Poli Iaşi are un lot foarte bun de jucători, problemele lor au fost altele, de altă natură. De aceea ne va aştepta un meci foarte greu. Sunt sigur că CSM Poli Iaşi îşi va vinde scump pielea aici. Ei sunt în suferinţă, au nevoie de puncte şi e clar că vom avea un meci foarte dificil. Trebuie să fim echilibraţi, să avem atitudine şi agresivitate.

Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm acest meci. Eu cred că meciul cu Iaşi e o nouă finală pentru noi, o finală decisivă dacă pot spune aşa. Meciul cu Iaşi va înclina balanţa pozitiv sau negativ. Pentru noi este un meci decisiv. Sunt 3 puncte vitale, avem mare nevoie de ele pentru a rămâne în cursa pentru play-off”, a spus Ilie Poenaru, înaintea meciului de la Clinceni.

De cealaltă parte, Nicolo Napoli a fost la un pas să plece repede de la Poli Iași, pe fondul problemelor financiare: „S-au calmat spiritele, am avut o întâlnire cu domnul primar, am vorbit. E normal, unul vorbește, unul stă, dar cred că a fost o discuție foarte bună. A vorbit bine domnul primar, să stăm cu toții împreună pentru a salva echipa de la retrogradare. Să vedem ce se va întâmpla acum. Au fost discuții să plec, dar voi continua la Iași. Sper să fac treabă bună cu toți jucătorii. Sută la sută rămân”, a anunțat italianul.

Partida dintre Academica Clinceni și Poli Iași, care contează pentru etapa 29 din Liga 1, poate fi urmărită Live Video Online aici și aici.

The post Academica Clinceni – Poli Iași, Live Video Online etapa 29 din Liga 1, de la ora 17:30. ECHIPELE DE START appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă