Academica Clinceni - Hermannstadt 0-0. Gazdele, gol anulat eronat. Sibienii, primul punct după 3 eșecuri la rând

1 lună in urmă 28

17.01.2021, 20:50

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Juventus, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Pe un frig pătrunzător, Academica Clinceni și Hermannstadt nu prea au avut chef de fotbal și au terminat la egalitate, 0-0, cu toate că gazdele au avut un gol anulat eronat.

Academica Clinceni - Hermannstadt 0-0. Primul punct al sibienilor după 3 eșecuri la rând, la debutul lui Ciobotariu

Liviu Ciobotariu s-a aflat la debutul pe banca sibienilor, care au ratat primele șanse ale meciului, prin Mayoral și Addae. Lovitura de cap a lui Sîntean a fost apoi reținută de portarul Vâlceanu.

Prima ocazie a Academicii a venit abia în minutul 34, când Pashov nu a nimerit poarta, din cădere. Sîntean l-a pus apoi din nou la încercare pe portarul Clinceniului, iar la cealaltă poartă, Dâlbea nu i-a putut pune probleme lui Vâlceanu.

Academica Clinceni - Hermannstadt 0-0. Ilfovenii au avut un gol anulat eronat

Pe finalul primei părți, echipa antrenată de Ilie Poenaru a înscris, prin Chunchukov, dar reușita bulgarului a fost anulată eronat pe motiv de offside.

În repriza a doua s-a jucat fotbal doar în ultimul sfert de oră, când Addae a trimis puțin pe lângă poartă, iar Karanovic nu a putut să întindă piciorul într-o situație excelentă.

Ultima fază a meciului le-a aparținut tot sibienilor, dar șutul lui Alhassan a ajuns direct în brațele portarului, iar Academica Clinceni - Hermannstadt s-a terminat 0-0. După acest punct, Academica rămâne pe loc de play-off, 5, în timp ce sibienii obțin primul punct după 3 eșecuri la rând.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

LIVE VIDEO | Meciul Academica Clinceni - Hermannstadt, din etapa a 17-a a Ligii 1, va fi transmis în direct, de la ora 19:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Academica Clinceni, ocupanta poziției a cincea, cu 25 de puncte, a început cu stângul noul an. Ilfovenii au fost învinși de CFR Cluj, 3-1, runda precedentă. De partea cealaltă, Hermannstadt a înregistrat deja două eșecuri în 2021, fapt ce a condus la înlocuirea lui Ruben Albes, cu Liviu Ciobotariu.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Hermannstadt, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe.

Cele două formații au un parcurs diametral opus în acest sezon. Clinceni, una dintre revelațiile campionatului, și-a propus calificarea în play-off, în timp ce Hermannstadt se zbate în zona roșie a Ligii 1, ocupând în acest moment locul 14, cu 15 puncte. Singurul țel realizabil al sibienilor pare a fi doar salvarea de la retrogradare.

Pe prima scenă a fotbalului românesc, Academica Clinceni și Hermannstadt s-au întâlnit de cinci ori, ilfovenii s-au impus o dată, două meciuri s-au încheiat la egalitate, iar sibienii și-au adjudecat două partide. Este primul duel direct dintre cei doi antrenori, Ilie Poenaru și Liviu Ciobotariu.

Clinceni a adunat patru victorii, două remize și două înfrângeri în jocurile de pe teren propriu, în timp ce sibienii au înregistrat un singur succes, patru rezultate de egalitate și trei eșecuri, în deplasare, în acest sezon. Cebotaru este cel mai bun marcator al gazdelor, cu trei reușite, tot atâtea câte a bifat și golgheterul lui Hermannstadt, Mayoral.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Hermannstadt, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

Academica Clinceni: Vâlceanu – Dobrescu, Patriche, Jutric, Pashov – Bautista, Cebotaru – Tănase, Dumitru, Cordea – MorarHermannstadt: Cristiano – Vodă, Viera, Stoica, Opruț – Addae, Dâlbea, Petrescu – Jo Santos, Karanovic, Mayoral
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă