Academica Clinceni - FC Voluntari 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Derby-ul Ilfovului

4 săptămâni in urmă 4

13.03.2021, 11:59

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

LIVE VIDEO | Partida Academica Clinceni - FC Voluntari, din cadrul rundei cu numărul 27 a Ligii 1, va fi transmisă în direct, de la ora 12:00, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Cele două formații ilfovene au obiective diferite pe acest final de sezon regulat. Academica Clinceni luptă șă-și consolideze poziția în play-off, în timp ce FC Voluntari caută să se poziționeze cât mai bine în bătălia pentru evitarea retrogradării.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FC Voluntari, ora 12:00, pe Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

Academica Clinceni ocupă poziția a șasea, cu 37 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani, însă Chindia, FC Argeș, UTA și chiar Astra, stau la pândă pentru a vâna orice pas greșit al trupei lui Ilie Poenaru. FC Voluntari este locul 14, cu 25 de puncte, iar elevii lui Bogdan Andone vor trece din nou prin emoțiile play-out-ului.

Echilibrul domnește în confruntările directe dintre cele două echipe. În Liga 1, Clinceni și Voluntari s-au întâlnit de cinci ori, împărțindu-și victoriile, pentru ca în ultimul duel să se înregistreze singura remiză, 3-3. De asemenea, echilibrul persistă și la nivelul jocurilor dintre cei doi antrenori.

Poenaru și Andone s-au întâlnit în trei rânduri, fiecare impunându-se câte o dată, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Chunchukov este golgheterul gazdelor, cu patru reușite, iar Betancor este cel mai bun marcator al Voluntariului, cu cinci goluri.

LIVE VIDEO | Acamdemica Clinceni - FC Voluntari, ora 12:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

Academica Clinceni: Vâlceanu - Achim, Bilali, Gardoș, Pârvulescu - Cordea, Moulin, Cebotaru, Tănase - Chunchucov, AndronicFC Voluntari: Râmniceanu - Satli, Tamaș, Armaș - Gheorghe, Remacle, Droppa, Helder, Ilie - Pesici, Betancor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă