Academica Clinceni, atac dur la adresa arbitrilor, după egalul cu FC Viitorul: „Habar n-au de fotbal!”

1 lună in urmă 2

Academica Clinceni a remizat, 1-1, în deplasare, contra celor de la FC Viitorul, în etapa 26 a Ligii 1. La finalul meciului, Sorin Paraschiv, managerul sportiv al formației oaspete, a „tunat” la adresa arbitrajului, susținând că echipei sale i-a fost refuzat un penalty clar.

Faza cu pricina a avut loc în minutul 82 al partidei de la Ovidiu, când portarul Viitorului, Cojocaru, a sărit să boxeze mingea, în careu, însă a căzut peste jucătorul Academicii, Chinchukov.

În urma acestui meci, Academica Clinceni se situează pe locul 6 din Liga 1, cu 37 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. În timp ce FC Viitorul se află pe poziția 10, cu 29 de puncte.

Academica Clinceni, atac dur la adresa arbitrilor, după egalul cu FC Viitorul

Oficialul Academicii nu înțelege cum centralul Marian Barbu nu a acordat lovitură de pedeapsă pentru echipa sa. Ba mai mult, Paraschiv a lansat cuvinte dure la adresa arbitrilor români, despre care spune că „habar n-au de fotbal”.

„Nu avem nevoie de VAR la o asemenea fază, nu avea nevoie de niciun arbitraj video. Nu ai cum să nu vezi așa ceva. Nu a vrut să dea! Credeți-mă, se închidea meciul și plecam cu 3 puncte acasă.

Trebuie să pregătim arbitrii sa învețe să arbitreze, nu să îi pregătim de VAR! Păi ei nu știu să arbitreze! Nu se poate așa ceva, e o fază clară! După meci, pe Cojocaru îl durea piciorul, șchiopăta, i-am și zis.

Arbitrul era și în diagonală poziționat, nu avea cum să nu vadă. Ori nu știe, ori nu a vrut să dea. Cum să dăm noi sute de mii de euro să specializăm arbitrii la VAR, când ei nu știu absolut nimic? Habar n-au de fotbal!

Băiatul ăsta nu cred că a jucat în viața lui fotbal. Când cineva se aruncă peste tine, pe burtă, trebuie să știi și tu puțin că nu are nicio șansă la minge”, a declarat Sorin Paraschiv, la Digi Sport.

The post Academica Clinceni, atac dur la adresa arbitrilor, după egalul cu FC Viitorul: „Habar n-au de fotbal!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă