Academica Clinceni - Astra, 1-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Adi Popa deschide scorul

1 lună in urmă 1

27.02.2021, 15:44

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Academica Clinceni-Astra Giurgiu, programat azi, de la ora 15:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro, se anunţă un meci extrem de important în perspectiva calificării în play-off.

De el depinde în mare măsură dacă gazdele vor prinde până la urmă unul dintre primele 6 locuri. Ar fi o performanţă pentru un club înfiinţat în 2005.

Live Video&Text Academica Clinceni-Astra, ora 15:00, Digi Sport 1

În cei 15 ani a avut o istorie agitată. A fost CS Buftea la început şi a promovat în Liga a 2-a în 2008, dar apoi a cedat locul celor de la Săgeata Stejaru. După care a promovat din nou în Liga a 2-a în 2012.

A devenit FC Clinceni în 2013 şi apoi Academica Argeş, când s-a mutat la Piteşti. După un an şi-a schimbat din nou denumirea în Academica Clinceni, a revenit în Ilfov şi a promovat în Liga 1 în 2019, cu un buget de circa 500.000 de euro!

Dacă ajunge în play-off, Academica ar realiza o performanţă enormă

Este reprezentanta celei mai mici comunităţi din România prezentă în Liga 1. Clinceniul are în jur de 5.000 de locuitori.

Dacă Academica învinde, iar FC Argeş şi UTA pierd, ilfovenii iau un avans de 8 puncte. Unul greu de recuperat de urmăritoare, deşi nu imposibil, în ultimele 4 etape.

Astra Giurgiu se poate apropia la 4 puncte de ultimul loc care duce în play-off

Astra Giurgiu se află la o distanţă de 7 puncte de ultimul loc care duce în play-off şi are şanse mici pentru îndeplinirea obiectivului.

Condamnarea lui Ioan Niculae la închisoare a complicat şi mai mult situaţia la Astra. Toţi de la echipă şi-au anunţat susţinerea pentru patron, dar niciunul nu a uitat să amintească faptul că Dani Coman a fost desemnat să rezolve problemele.

Echipa are dificultăţi majore cu plata salariilor şi chiar dacă mai devreme sau mai târziu ele s-au rezolvat în ultimii ani mereu la Astra au fost întârzieri mari la plata angajaţilor.

Clasament Liga 1, după ce din etapa a 25-a s-a jucat Dinamo-Viitorul 0-5

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă