Academica Clinceni, aproape de o lovitură importantă! „Lanterna roșie” a Ligii 1 s-a înțeles cu un fotbalist care a evoluat în La Liga | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 37

Academica Clinceni a reușit să se înțeleagă cu un jucător cu un CV bogat, semn că ultima clasată din Liga 1 nu abandonează visul de a continua în Liga 1 și din sezonul următor.

Echipa de pe ultima poziție a clasamentului părea că începe să se destrame, însă oficialii grupării din Județul Ilfov sunt pe punctul de a da o lovitură importantă. Tana, pe numele său complet Pedro Tanausú Domínguez Placeres, a fost convins să semneze cu Academica Clinceni.

Fotbalistul de profil ofensiv poate evolua atât ca extremă, cât și în avanposturi, și a fost adus la Academica Clinceni pentru a revitaliza atacul echipei care a marcat de numai 15 ori în primele 21 de etape ale sezonului.

Tana a bătut palma cu Academica Clinceni

Academica Clinceni a reușit să îl convingă pe Tana să vină la ultima echipă din Liga 1, cu toate că spaniolul are în spate o experiență foarte bogată. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a trecut, de-a lungul carierei, pe la echipe ca Albacete și Las Palmas – în tricoul celei de-a doua, unde a stat între 2013 și 2020, reușind să joace și în Primera Division, în sezonul 2015-2016.

Jucătorul a evoluat doar în Spania, cu excepția unei scurte experiențe în China, unde a îămbrăcat tricoul lui Zhejiang Professional Football Club în 2019.

Academica Clinceni l-a convins pe Tana să se alăture formației antrenate de Adrian Falub, însă are o problemă serioasă din cauza UEFA! Astfel, negocierile cu fotbalistul spaniol ar putea fi în zadar din cauza faptului că ultimii clasați din Liga 1, alături de FCU Craiova și Gaz Metan Mediaș, nu pot efectua transferuri din cauza interdicției primite din partea forului continental.

Academica Clinceni și-a pierdut căpitanul de echipă în această iarnă, când fundașul central Răzvan Patriche a ales să meargă la Dinamo pentru a încerca să ajute clubul din Șos. Ștefan cel Mare să evite prima retrogradare din istorie.

The post Academica Clinceni, aproape de o lovitură importantă! „Lanterna roșie” a Ligii 1 s-a înțeles cu un fotbalist care a evoluat în La Liga | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă