Academica Clinceni a stat pe gânduri înainte să îl transfere pe Raul Rusescu: „Să nu credeți că l-am luat așa…”. Ce se întâmplă cu Adi Popa

1 lună in urmă 26

Sorin Paraschiv, managerul echipei Academica Clinceni, a oferit detalii despre grupul de foști jucători de la FCSB transferați la gruparea antrenată de către Ilie Poenaru.

După ce l-au adus pe Paul Pîrvulescu în iarna trecută, ilfovenii au dat startul unei serii de mutări interesante pe piața transferurilor.

Florin Gardoș, Raul Rusescu și Cristian Tănase au fost următoarele nume sonore care au semnat cu Academica Clinceni. Acum, este așteptat și Adrian Popa să ia o decizie.

Sorin Paraschiv, despre foștii jucători de la FCSB

Totuși, Sorin Paraschiv a dezvăluit că Ilie Poenaru i-a analizat bine pe foștii campioni cu FCSB înainte de a-i transfera la Clinceni, chiar dacă aceștia aveau deja o reputație în Liga 1.

În ceea ce îl priveșete pe Adi Popa, Sorin Paraschiv a explicat că acesta se antrenează alături de Academica Clinceni, însă este în discuții cu o echipă din străinătate. În cazul în care fotbalistul va decide să nu plece din țară, atunci ilfovenii vor analiza posibilul transfer al lui Adi Popa.

„Ei şi-au dorit să vină aproape de casă. Sunt stabiliţi toţi în Bucureşti şi din punct de vedere fotbalistic nu am riscat. Nu aveam ce să riscăm pentru că Rusescu anul trecut a înscris 12 goluri în Turcia. L-am analizat puţin înainte să vină, să nu credeţi că l-am luat aşa.

Adi Popa a venit, se antrenează puţin până îşi găseşte un angajament mai bun. Dacă nu, vom analiza situaţia lui şi vom vedea ce e de făcut”, a spus Sorin Paraschiv, potrivit Telekom Sport.

Ilie Poenaru îl dorește pe Adi Popa

„Adi Popa va face antrenamente cu noi, m-a rugat să îl primesc câteva zile la antrenament, are o ofertă de afară, din străinătate. Şi m-a rugat dacă pot să îl las să se pregătească câteva zile cu noi. Îl aștept cu drag să se pregătească alături de noi, nicio problemă. În funcţie de ce îşi va rezolva vom vedea dacă va face sau nu parte din lotul nostru. E clar că îmi doresc jucători de valoare, jucători de calitate”, a spus Ilie Poenaru, în urmă cu o zi.

The post Academica Clinceni a stat pe gânduri înainte să îl transfere pe Raul Rusescu: „Să nu credeți că l-am luat așa…”. Ce se întâmplă cu Adi Popa appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă