Academica a pierdut cu CFR și FCSB, dar Florin Gardoș are o problemă: „Mă deranjează foarte mult!” Obiectivul cerut de fundaș

3 săptămâni in urmă 10

Florin Gardoș a declarat după eșecul cu FCSB că nu vrea să facă o comparație între cele două rivale la titlu, CFR Cluj și FCSB. Fundașul Clinceniului spune că este deranjat de speculațiile pe seama corectitudinii echipei sale.

Academica Clinceni nu a început deloc bine sezonul de play-off. Ilfovenii au pierdut cu CFR Cluj, iar în runda a doua au fost învinși de dubla lui Florin Tănase.

Ilie Poenaru nu a putut sta pe banca Academicii. S-a infectat cu noul coronavirus, după cum ProSport a prezentat în exclusivitate, și a intrat în carantină.

Academica a pierdut cu CFR și FCSB, dar Florin Gardoș are o problemă: „Mă deranjează foarte mult!” Obiectivul cerut de fundaș

 

„Ca joc nu a fost diferență mare față de meciul trecut. Rezultatul a fost slab și am făcut câteva greșeli pe care nu trebuia să le facem.

Poate suntem puțin mai relaxați, a fost o presiune mare pe final de sezon regular sau poate pur și simplu am jucat cu cele mai bune echipe din campionat și se întâmplă să pierzi.

Nu aș vrea să fac vreo comparație între CFR Cluj și FCSB pentru că se vor face speculații și mă deranjează foarte mult.

Pentru mine este un obiectiv locul 4. Ne-am dorit play-offul și este important să ne setăm un obiectiv, doar așa putem să ajungem undeva. Mai sunt multe puncte în joc, e un program infernal pentru toți, vedem ce va fi.

Sper să reușim să obținem ceva în următoarele doua meciuri, e important și pentru moralul nostru. A contat și absența lui Ilie Poenaru, e antrenorul nostru”, a declarat Florin Gardoș la finalul meciului.

 

Academica Clinceni – FCSB 0-2! ECHIPELE DE START:

Clinceni: O. Vâlceanu – Fl. Achim, Gardoș, Patriche Nichita, M. Dobrescu – A. Cordea, Cebotaru, Moulin, C. Tănase – Chunchucov, R. Jerdea

Rezerve: G. Ureche – Chandarov, R. Rusescu, Ventura, Pîrvulescu, Cascini, Andronic, Longher, A. Popa
Antrenor: Ilie Poenaru (absent din cauza Covid-19)

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Panțîru – Ov. Popescu, Ad. Șut, Perianu – Moruțan, Fl. Tănase, Oc. Popescu

Rezerve: Straton, Miron, B. Simion, Nedelcu, Vînă, Oaidă, Al. Musi, Istrate, Radunovic
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Ion Comșa”, Călărași
Arbitri: Adrian Cojocaru, Vasile Marinescu, Marius Badea

The post Academica a pierdut cu CFR și FCSB, dar Florin Gardoș are o problemă: „Mă deranjează foarte mult!” Obiectivul cerut de fundaș appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă