Academia CSA Steaua are un sponsor nou! Ogăraru: „Al 5-lea care se alătură în mai puțin de 1 an”

4 zile in urmă 11

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021, 11:26 / Actualizat marti, 23 noiembrie 2021 11:35

CSA Steaua a anunțat că a semnat un contract de sponsorizare cu compania farmaceutică Fiterman Pharma pentru academia clubului.

Clubul Sportiv al Armatei a anunțat în această dimineață că academia de fotbal Steaua București are un nou sponsor. Este vorba despre compania farmaceutică Fiterman Pharma, care se alătură astfel celorlalți 4 sponsori ai academiei, International Alexander, Porotherm, Carpatina și AutoTotal.

Al 5-lea sponsor al academiei de fotbal CSA Steaua

Dr. Gabriel Ghenov, managerul zonal al Fiterman Pharma, a explicat ce a îndemnat compania să se alăture proiectului Stelei: „Credem în performanță și susținem mereu inițiativele și proiectele care promovează și încurajează un mod de viață sănătos, reușitele obținute prin efort continuu și care ne provoacă să ne depășim limitele. Tocmai de aceea, suntem bucuroși să fim partenerii Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”.

George Ogăraru: „Sponsor foarte important pentru dezvoltarea academiei” 

Iar George Ogăraru, directorul tehnic al secției de fotbal, a spus:

„Sunt bucuros că am reușit să atragem alături de noi un nou sponsor foarte important pentru dezvoltarea academiei de fotbal a Steaua Bucuresti. Astfel, juniorii noștri vor beneficia de suplimentele nutritive necesare unei dezvoltări fizice armonioase, care să răspundă nevoilor sportului pe care aceștia îl practică cu atât de multă pasiune. 

Așadar, Fiterman Pharma devine al 5-lea sponsor al academiei Steaua Bucuresti care se alătură proiectului nostru în mai puțin de 1 an. Bine ai venit în familia Steaua, Fiterman Pharma”.

Fiterman Pharma este o companie înființată în 1995 și se descrie pe site-ul oficial drept „cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice”.

VIDEO » Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

Citește mai multe știri despre Steaua: 

CSA Steaua testează doi jucători! Unul a trecut pe la PSG

Suporterii lui CSA Steaua nu dau înapoi: „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre. Nu fuzionăm niciodată cu ei”

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, ȘOC despre noua tulpină covid. Ce PĂȚESC persoanele VACCINATE


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă