AC Milan vrea să transfere noua senzație a fotbalului italian! Este comparat cu Ibrahimovic, Haaland și Lukaku

3 săptămâni in urmă 36

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Tânărul fotbalist este considerat un fotbalist de mare perspectivă, iar ”diavolii” milanezi sunt interesați de transfer, mai ales că atacantul este urmărit și de alte formații importante de pe continent.

În acest sezon de Serie B, Lorenzo Lucca a marcat șase goluri și a oferit două pase de gol în 17 runde, iar cota sa de piață a crescut de la 300.000 de euro la 6,5 milioane de euro.

AC Milan vrea ”bestia” din Serie B!

Lorenzo Lucca a ajuns la Pisa în vara lui 2021, de la Palermo, în schimbul a 2,1 milioane de euro. În acest moment, Pisa poate obține cu ușurință de cinci ori suma investită în vară.

Atacantul măsoară 2,01 metri, este extrem de puternic, tehnic, agil și cu un simț al porții extrem de dezvoltat. Este considerat un jucător cu un potențial enorm, de nivelul lui Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland sau Romelu Lukaku, fiind un jucător de profil asemănător.

VIDEO: Lorenzo Lucca în acțiune

Chiar dacă AC Milan presează pentru transferul lui Lucca, Pisa nici nu vrea să audă de cedarea sa. Sper să-l țină cel puțin până în vara lui 2022, timp în care să atace promovarea în Serie A. În momentul de față, Pisa este lider în Serie B, după 18 runde. 

De asemenea, Pisa nu dorește să-l vândă nici pe Marius Marin, cel care și-a prelungit contractul pe următorii patru ani, în urmă cu câteva luni. Românul este cotat la 3 milioane de euro, al doilea cel mai valoros jucător din lotul lui Pisa.

Etichete: ac milan , serie b , marius marin , pisa , lorenzo lucca

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă