AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1. Elevii lui Stankovic părăsesc Europa League după o luptă superbă

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Aflată pe locul 2 în Serie A, AC Milan nu a reușit să câștige niciun meci cu Steaua Roșie Belgrad. În tur a fost 3-3, iar acum 1-1. Antrenați de legendarul Dejan Stankovic, un simbol pentru Inter Milano, sârbii au fost aproape de a da lovitura la Milano.

AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1. Elevii lui Stankovic părăsesc Europa League după o luptă superbă

AC Milan a condus din minutul 9, după ce Kessie a înscris de la 11 metri. Steaua Roșie și-a revenit imediat și a egalat în minutul 24, prin El Fardou Ben, care a înscris cu un șut superb în diagonală.

După pauză, Steaua Roșie a forțat și a ratat ocazii importante. Gobeljic a fost eliminat în minutul 70, dar Steaua Roșie a jucat la fel de bine și în zece oameni. Împinși de la spate de Stankovic, jucătorii Stelei nu au reușit să împingă mingea în plasă pe final, dar lasă o figură frumoasă în Europa League.

AC Milan a suferit enorm pentru această calificare, după pauză fiind introduși și Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic și Theo Hernandez. S-a terminat 1-1, iar AC Milan s-a calificat în optimile de finală.

VIDEO Rezumatul partidei AC Milan - Steaua Roșie Belgrad 1-1

Etichete: ac milan , video europa league , steaua rosie belgrad , 16-imi europa league , live video 16-imi europa league
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă