AC Milan, out din Super Ligă! 3 echipe au mai rămas implicate în proiect

2 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

AC Milan a emis un comunicat de presă în care anunță că nu se va mai implica în Super Liga Europeană: "Am acceptat invitaţia de a participa la proiectul Super League cu intenţia autentică de a oferi cea mai bună competiţie europeană posibilă pentru fanii fotbalului din întreaga lume şi în interesul clubului şi al propriilor suporteri.

Schimbarea nu este întotdeauna uşoară, dar evoluţia este necesară pentru progres, iar structurile fotbalului european au evoluat şi s-au schimbat de-a lungul deceniilor. Cu toate acestea, vocile şi îngrijorările fanilor din întreaga lume au fost exprimate în mod clar cu privire la Super Ligă, iar clubul AC Milan trebuie să fie sensibil la vocea celor care iubesc acest sport minunat", anunță AC Milan, conform News.ro.

Super Liga a fost suspendată! Anunţul oficial

Super Liga a fost suspendată, iar anunţul este acum oficial. Un astfel de proiect ar putea, totuşi, fi conturat în viitorul apropiat. 

"Reconsiderăm etapele următoare pentru a remodela proiectul. Vom propune o nouă competiție, deoarece actuala nu funcționează. Cluburile engleze au fost forțate să se retragă, din cauza presiunilor venite din exterior. Super Liga este suspendată", au anunţat cei de la European Super League, într-un comunicat oficial postat pe Twitter de Fabrizio Romano.

Etichete: ac milan , super liga , super liga europeana
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă