AC Milan, lovitură pentru Ciprian Tătărușanu! Italienii s-au înțeles cu un portar din naționala Franței

1 săptămână in urmă 14

Ciprian Tătărușanu a primit o veste proastă din partea oficialilor de la AC Milan, după ce gruparea din Serie A s-a înțeles cu un portar din echipa națională a Franței.

Portarul care s-a retras de la echipa națională a României pe finalul anului 2020 nu intră în planurile de viitor ale conducerii clubului AC Milan, pentru un post de titular, chiar dacă italianul Gianluigi Donnarumma ar putea pleca în perioada de mercato din vară.

Lui Gianluigi Donnarumma (22 de ani) îi expiră contractul la finalul sezonului 2020 – 2021 și va pleca liber de contract de la AC Milan, iar oficialii grupării din Italia i-au găsit un înlocuitor italianului.

AC Milan, lovitură pentru Ciprian Tătărușanu

Conform presei italiene, AC Milan a ajuns la un acord cu francezul Mike Maignan, portarul în vârstă de 25 de ani care evoluează pentru Lille. Calciomercato anunță că cele două formații nu au ajuns la un acord în ceea ce privește prețul de transfer, dar acordul cu francezul a fost rezolvat.

Astfel, venirea lui Mike Maignan la AC Milan nu îl favorizează pe Ciprian Tătărușanu, toate acestea deoarece șansele fostului internațional român să prindă postul de titular sunt din ce în ce mai mici.

Mike Maignan are 18 meciuri fără gol primit la Lille

Mike Maignan, fotbalistul care este văzut drept înlocuitorul lui Gianluigi Donnarumma, trece printr-o perioadă bună din punct de vedere sportiv. Goalkeeperul în vârstă de 25 de ani are un sezon excelent la Lille, reușind 18 meciuri fără gol primit în Ligue 1, în 33 de apariții.

Totodată, Mike Maignan, portarul care urmează să ajungă la AC Milan în perioada de mercato din vară, a fost trecut pe lista jucătorilor care fac parte din lotul echipei naționale a Franței pentru Campionatul European 2020.

Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan la începutul sezonului actual de la Lyon și a adunat 5 prezențe în tricoul formației din Serie A, o dată în campionat, de două ori în Cupa Italiei și de alte două ori în Europa League.

The post AC Milan, lovitură pentru Ciprian Tătărușanu! Italienii s-au înțeles cu un portar din naționala Franței appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă