Absolut ireal! „Planul Satanei”, teoria conspiraționistă despre COVID care l-a făcut pe unul dintre starurile din NBA să nu se vaccineze: „Societățile secrete vor să conecteze persoanele de culoare la un computer care să-i controleze!”

3 săptămâni in urmă 21

Kyrie Irving, vedeta lui Brooklyn Nets, este unul dintre cei aproximativ 50 de jucători din NBA care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului, cu doar cu câteva zile înainte de startul pregătirii pentru startul NBA.

Discuția despre vaccin, care a creat o polemică pe măsură ce sezonul se apropie, a explodat datorită unui articol din Rolling Stone al cunoscutului jurnalist Matt Sullivan, care a lucrat pentru publicații precumThe Athletic, New York Times, The Guardian și Bleacher Report și care a publicat o carte despre Brooklyn Nets din Kyrie Irving, Kevin Durant și James Harden.

Sullivan are acces și multe informații despre vedetele uneia dintre cele mai cunoscute echipe din baschetul american.

Absolut ireal! „Planul Satanei”, teoria conspiraționistă despre COVID care l-a făcut pe unul dintre starurile din NBA să nu se vaccineze: „Societățile secrete vor să conecteze persoanele de culoare la un computer care să-i controleze!”

„Irving, care este, printre altele, vicepreședinte în Comitetul Executiv al sindicatului jucătorilor, a început recent să urmărească și să-i placă postările de pe Instagram ale unui teoretician al conspirației care susține că societățile secrete implantează vaccinuri într-un complot pentru a conecta oamenii de culoare la un computer principal pentru un plan al lui Satanei”, a șocat jurnalistul Matt Sullivan.

„Această campanie de dezinformare legată de așa-zisul microcip s-a răspândit în mai multe vestiare NBA, pe grupuri pe Internet, infomație confirmată de zeci de jucători actuali, directori, salariați în arenă și virusologi intervievați”, continuă acesta.

Cei de la New York și San Francisco și-au obligat vedetele sportive din orașele lor să fie vaccinate pentru a putea juca indoor, în afara excepțiilor confirmate din motive medicale sau religioase.

Asta înseamnă că jucătorii nevaccinați care joacă pentru New York Knicks, Brooklyn Nets ori Golden State Warriors nu vor putea juca meciuri acasă, dar vor putea evolua dacă echipa în deplasare.

Kyrie Irving i-a cumpărat o casă familiei Floyd

Acum un an baschetbalistul echipei Brooklyn Nets, Kyrie Irving, a cumpărat o casă pentru familia lui George Floyd.

George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a fost oprit de poliţişti pe 25 mai şi interogat pentru că ar fi cumpărat ţigări cu bani falşi. O înregistrare video arată cum el a fost arestat şi, mai mult de opt minute, unul dintre ofiţeri a stat cu genunchiul pe gâtul lui, în timp ce Floyd repeta cu nu poate respira. Autopsia a arătat că el a murit din cauza asfixierii.

Incidentul a stârnit un val de proteste în multe oraşe din SUA, iar manifestaţii de solidaritate au avut loc şi în ţări din Europa, dar şi în Australia şi Japonia.

The post Absolut ireal! „Planul Satanei”, teoria conspiraționistă despre COVID care l-a făcut pe unul dintre starurile din NBA să nu se vaccineze: „Societățile secrete vor să conecteze persoanele de culoare la un computer care să-i controleze!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă