Abia acum s-a aflat! Ionuț Negoiță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a retras de la Dinamo. „La mine nu a fost niciodată vorba de bani! Sunt multe jocuri de culise”

1 săptămână in urmă 21

Ionuț Negoiță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să renunțe la a mai conduce clubul Dinamo București.

Afaceristul care a finanțat Dinamo ani buni susține că nu vândut clubul din cauza faptului că nu mai avea bani, ci că a realizat că nu are nicio șansă în fotbalul românesc.

Totodată, Ionuț Negoiță susține că Dinamo este o echipă care are foarte mulți dușmani în fotbalul românesc, iar jocurile de culise l-au convins să renunțe la a mai finanța clubul.

Ionuț Negoiță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a retras de la Dinamo

„Am investit la Dinamo pentru suporteri. M-au impresionat acele coregrafii. Am avut o relație corectă cu ei o vreme bună și i-am apreciat foarte mult. Poate nu mă interesa dacă era un club fără suporteri. Dacă nu vedeam… atunci se zbătea ca Rapidul sau ca alte echipe din Liga 2. Atmosfera, suporterii, emulația care se crează m-au făcut să investesc. Sunt curios câți suporteri vor reveni pe stadion după ce se va termina pandemia. 

La mine nu a fost niciodată vorba de fonduri. Din punct de vedere financiar… îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut niciodată probleme. E vorba dacă se merită sau nu, dacă se merită stresul, supărarea și contextul respectiv. Nu am găsit niciun argument… Nu e vorba de meci sau moment. Cam vreo patru ani am făcut maximul posibil să îmi dau seama cum funcționează sistemul. Eu îmi asum că niciun domeni nu e simplu și nu am intrat în asta crezând că o să fie lapte și miere. Mi-am dat seama că nu am nicio șansă. E mult prea complicat. Sunt foarte multe jocuri de culise. Dinamo are foarte mulți dușmani, cei mai mulți dușmani. Cum scoate puțin capul, cum se unesc forțele”, a spus Ionuț Negoiță la DigiSport Matinal.

Ionuț Negoiță: „Am fost dezamăgit! Sunt mulți oameni mici în lumea asta!”

„Pană acum a supraviețuit și sper să vină 2-3 oameni de afaceri care să investescă. Eu mi-am consumat nebunia. Nu m-am gândit la început cât voi sta, dar repede am fost dezamăgit de niște lucruri. E un domeniu complicat. Contează mai puțin cât am pierdut, a fost un capitol din viață, un capitol în care eu am ținut barca la suprafață. Partea financiară… Banii sunt făcuți să circule, am luat situația ca atare, mi-am asumat și mergem mai departe. 

Nu vor să se complice, vor să vorbească și de multe ori în plus. De multe ori mănâncă ceea ce nu trebuie. Sunt mulți oameni mici în lumea asta. Cum la Craiova, Cluj și FCSB s-a găsit niște oameni ca să susțină, poate și la Dinamo o să vină cineva”, a mai spus afaceristul de la RIN.

The post Abia acum s-a aflat! Ionuț Negoiță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a retras de la Dinamo. „La mine nu a fost niciodată vorba de bani! Sunt multe jocuri de culise” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă