A vrut sa-si arate picioarele de FOTOMODEL, dar s-a trezit ATACATA de unde nu se astepta. A iesit RAZBOI in lumea divelor de pe Instagram

1 lună in urmă 13

Italianca Belen Rodriguez (36 de ani) a starnit furia unei alt fotomodel de pe Instagram, motivul fiind o fotografie similara.

Frumoasa Belen e o prezenta extrem de activa in social media, delectandu-si cei aproape 10 milioane de fani cu numeroase instantanee sexy, ea fiind considerata una dintre cele mai atractive femei din showbiz-ul italian. Ea a intrat insa recent intr-un scandal neasteptat, legat de o fotografie aparent banala, cu partea de jos a picioarelor, incaltate in niste tocuri elegante.

N-ar fi fost nimic neobisnuit daca n-ar fi aparut o alta diva a Instagramului, rusoaica Maya Zaboshta, care a precizat sec in sectiunea de comentarii a lui Belen: "E fotografia mea". Reactia a starnit sute de alte comentarii, iar presa italiana a preluat scandalul. Totusi, la o analiza mai atenta, se poate vedea ca cea care are dreptate este italianca, de vreme ce fotografia este asemanatoare, insa difera total pantofii din imagini.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă