A trădat Edi Iordănescu venind la FCSB? Opinia sinceră a lui Iosif Rotariu

2 luni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021, 09:54 / Actualizat joi, 19 august 2021 10:08

Iosif Rotariu (58 de ani), fost mare jucător la Steaua, a analizat în cadrul emisiunii GSP Live numirea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB.

Chiar dacă numele Iordănescu e legat de Steaua, Iosif Rotariu nu consideră că venirea lui Edi la clubul lui Gigi Becali ar fi o trădare. „E superprofesionist, sper să reușească acolo”, spune Rotariu. 

„Venirea lui Edi e normală, e profesionist. El n-a jucat la Steaua, n-a făcut performanță în Ghencea, poate merge oriunde să antreneze. 

E superprofesionist și îl are în continuare mentor pe Anghel Iordănescu, cred că acest factor l-a ajutat foarte mult. Sper să reușeacsă să atingă obiectivele pe care și le-a propus”, a declarat Iosif Rotariu la GSP Live. 

Nu vă mai certați, că de fapt iubiți aceleași culori, dar noi românii am avut talentul să punem cam totul pe butuci în 30 de ani și îmi asum ce spun. Cel mai dureros este că văd suporteri împărțiți și prieteni din copilărie care azi se contrazic și care, de fapt, o viață au iubit aceleași culori - Edi Iordănescu, cu două zile înainte să ajungă la FCSB, despre conflictul cu CSA Steaua

Iosif Rotariu: „Nu doar Becali se implică la echipele de fotbal”

Rotariu a vorbit apoi despre implicarea lui Gigi Becali în echipă și spune că astfel de tactici sunt la ordinea zilei în fotbalul românesc: 

„Am 59 de ani, am trecut prin foarte multe la fotbal. Domnul Gigi Becali e singurul care iese în presă și spune lucrurilor pe nume. Dar să știți că sunt mulți care se implică la echipele de fotbal. Alții tac la TV, fac, dar nu apar”, a mai spus Roti. 

VIDEO Imagini de la primul antrenament condus de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică!

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB, are cifre foarte bune în Liga 1. Doar Laurențiu Reghecampf îi e superior, dar el îi devansează pe Marius Șumudică și Gheorghe Hagi.

După mai bine de 5 ani, Gigi Becali alege să apeleze la un antrenor cu CV pentru a-i oferi echipa. Edi Iordănescu vine nu doar cu trofee câștigate și cu experiență ca "principal", și cifrele lui în Liga 1 sunt foarte bune.

Dintre toți ceilalți 15 antrenori, unul singur îi e superior. E vorba despre Laurențiu Reghecampf, mai ales grație primului mandat la FCSB, între 2012 și 2014, când FCSB a dominat autoritar întrecerea internă. În rest, Edward e peste celelalte nume cu mare greutate, în frunte cu Șumudică și Gică Hagi, dar și peste Marius Croitoru, un antrenor care s-a remarcat în ultimii 2 ani. Citește aici o analiză completă despre venirea lui Iordănescu pe banca FCSB-ului!

Citește și alte știri despre FCSB:

Edi-salvamar peste tot! Noul antrenor de la FCSB e garanția succesului

După 5 ani, FCSB are antrenor » Edi Iordănescu, peste Hagi și Șumudică! Singurul tehnician din Liga 1 care-l depășește

Playtech: BOMBĂ! Olăroiu, mesaj ȘOC pentru Gigi Becali. Patronul FCSB sigur se va enerva


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă