"A spus că l-ar da afară chiar acum pe Rădoi". Dezvăluirea făcută la Fotbal Club: "Eu am rămas uluit"

6 zile in urmă 28

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Un președinte din Liga 1 crede că FRF ar trebui să-l dea afară chiar acum pe Mirel Rădoi

"E un președinte de club din Liga 1, căruia nu-i pot da numele, care a spus așa: 'În locul FRF, cu toate riscurile și cu toate clauzele, l-aș da afară acum pe Mirel Rădoi.

Dacă el a venit acum să ne spună chestiunea asta de pe un cal mare, că el e pe un cal mare acum și uitați ce fac eu acum, de pe calul ăsta mare, atunci trag și eu hățurile de pe cal: du-te pe drumul tău'. Eu am rămas uluit când am auzit chestia asta", a spus realizatorul Fotbal Club, Radu Naum.

Prezent în studioul Fotbal Club, Ianis Zicu s-a dat ca exemplu pe el însuși.

"În primul rând, FRF nu are bani să facă lucrul ăsta, chiar dacă vrea. Ar trebui să-l plătească, pentru că are o clauză. Ar trebui să încheie fair-play, pentru că el a spus că nu ar pleca înainte să-și încheie contractul.

Că a făcut anunțul înainte să-și termine contractul, poate că și el a greșit și că s-a grăbit, dar astea vin odată cu experiența.

Și eu am făcut asta la Farul. Ciprian Marica era și prietenul meu și patronul echipei. După un meci pierdut, am spus că, dacă nu prind primele 5-6 locuri, plec la finalul sezonului. Fără să-l anunț. Și a rămas șocat.

A doua zi m-au chemat și Tibi Curt și Marica și mi-au spus: de ce spui asta? Pentru că jucătorii vreau să înțeleagă că nu merge cu jumătăți de măsură. Doar cu obiective. Și îmi asum eu primul chestia asta, că trebuie să plătească cineva. După aceea, mi-am dat seama că trebuia să am puțină răbdare și să nu mă grăbesc", a precizat Ianis Zicu.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea după meciurile din noiembrie: ”Așa rămâne!”

România a învins-o pe Armenia cu scorul de 1-0, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.

La conferința de presă desfășurată la finalul partidei, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat. Selecționerul echipei naționale a declarat că după cele două partide rămase de disputat, cu Islanda și Liechtenstein, va pleca de la echipa națională.

Contractul lui Mirel Rădoi va expira în luna noiembrie, iar selecționerul este decis să nu accepte o ofertă de prelungire a înțelegerii venită din partea Federației Române de Fotbal, deși a mărturisit că nu are nimic să reproșeze conducerii.

Antrenorul nu are nicio ofertă să antreneze altă echipă, dar spune că mandatul său la echipa națională este ”un ciclu care s-a încheiat” și nimic nu îl poate face să revină asupra deciziei de a părăsi naționala, nici măcar soția sa.

"Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi.

Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației", a fost declarația lui Rădoi.

România are șanse mari să prindă locul de baraj

Anunțul lui Mirel Rădoi este cu atât mai surprinzător cu cât prima reprezentativă a României are șanse mari să obțină locul de baraj la finalul grupei.

Dacă le va învinge pe Islanda și Liechtenstein, România va merge la primul baraj, indiferent de ce fac Armenia și Macedonia de Nord în noiembrie.

În ultimele două runde, Armenia joacă împotriva Macedoniei de Nord și a Germaniei, în timp ce a treia clasată din acest moment are programate meciuri la Erevan și cu Islanda pe teren propriu.

Etichete: mirel radoi , selectioner romania , radu naum , iania zicu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă