A șasea zi de PROTESTE neautorizate - Protestatarii sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități

2 săptămâni in urmă 4

Protest Capitală / INQUAM - Octav GaneaProtest Capitală / INQUAM - Octav Ganea

A șasea zi de proteste în Capitală: Românii anunță că vor ieși din nou în stradă astăzi. Oamenii sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de autorități. Numărul celor care au protestat pe străzile din Capitală seara trecută a fost mic, de ordinul zecilor, dar pentru mâine se anunță din nou manifestări ample. 

VINERI, 02 APRILIE 2021, 16:37

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Protestele anti-restricții au continuat joi în Capitală, pentru a cincea seară la rând. Aproximativ 100 de persoane au ajuns în Piața Victoriei la ora 21.00 după ce s-au adunat inițial în Piața Universității la ora 20.00 și au pornit în marș către sediul Guvernului. Cu o seară în urmă, miercuri, oamenii au manifestat pașnic pe străzile bucureștene, pentru prima oară în ultimele zile. Însă tot fără să respecte regulile anti-COVID-19, fiind fără mască și fără distanțare.

De asemenea, nu au respectat restricțiile de circulație pe timpul nopții, protestând în Piața Universității sau în fața Guvernului și după ora 22.00. Jandarmeria București recomandă persoanelor care participă la aceste adunări publice să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat și să evite conflictele de orice natură și să se delimiteze de grupurile care au un comportament ostil. Realitatea.net a transmis IMAGINI LIVE de la protestul de joi seară AICI.

A cincea zi de PROTESTE în Capitală: Peste 100 de persoane, fără mască sau distanțare, au cerut, pașnic, ELIMINAREA restricțiilor - VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă