A refuzat ofertele din wrestling și a marcat golul lunii! Uriașul care face furori pe terenul de fotbal și la 39 de ani

1 săptămână in urmă 20

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Akinfenwa, fan înfocat al lui Liverpool, a marcat cu o execuție superbă în partida pe care Wycombe Wanderers a încheiat-o la egalitate cu Wimbledon, 2-2, în runda cu numărul 22 din League One, al treilea eșalon din Anglia.

Galerie Foto

Adebayo Akinfenwa, autorul golului lunii decembrie în League One

Vârful a preluat pe piept mingea în marginea careului advers și a catapultat-o direct în plasă, cu un lob perfect.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

La finalul sezonului, Adebayo Akinfenwa își va agăța ghetele în cui, după o carieră începută în anul 2001, surprinzător, în Lituania. Cel mai probabil, ”bestia” va lăsa fotbalul pentru wrestling, acesta primind mai multe oferte de a urca în ring, toate refuzat până acum.

Am primit câteva telefoane legate de acest subiect. Voi analiza oferta. Poate fi da sau poate fi nu. Nu pot spune care sunt şansele ca această mutare să aibă loc, dar ce pot spune e că îmi place wrestlingul, aşa că... Fiţi pe fază”, a spus Akinfenwa, în urmă cu un an și jumătate.

  • Atlantas (Lituania), Barry (Țara Galilor), Boston United, Leyton Orient, Rushden&Diamonds, Doncaster, Torquay, Swansea, Millwall, Northampton, Gillingham, Wimbledon și Wycombe Wanderers sunt formații din cariera lui Adebayo Akinfenwa.
  • 150 de mii de euro este cota de piață a atacantului cu 726 de meciuri la profesioniști, 211 goluri și 97 de pase decisive.
Etichete: adebayo akinfenwa , wycombe wanderers , bestia akinfenwa , golul lunii decembrie , akinfenwa wrestling

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă