A rămas uimit de ce a găsit la noua echipă! Rafinha are numai cuvinte de laudă la adresa lui Neymar: „Este un jucător de clasă mondială!”

3 luni in urmă 18

Cel mai recent transfer al celor de la PSG, brazilianul Rafinha, a vorbit despre colegul și prietenul său Neymar și despre începutul aventurii sale la Paris.

Mijlocașul sud-americant a ținut să scoată în evidență rolul esențial al conaționalului său pentru atacul campioanei Franței.

Rafinha este fascinat de calitatea de lider pe care Neymar o arată la PSG, față de perioada când evolua pentru Barcelona

Mijlocașul brazilian Rafinha a acordat un interviu celor de la Telefoot în care a vorbit despre bunul său prieten Neymar și despre începutul carierei sale la echipa pariziană.

L-a lovit norocul în plină pandemie: David Beckham va câștiga mai mulți bani de la FIFA 21 decât de la Manchester United, PSG sau L.A. Galaxy

„Neymar este un fotbalist de clasă mondială. El este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Pentru mine este un privilegiu să joc cu el. Este un fotbalist mult mai matur decât cel care a plecat de la Barcelona acum 3 ani, un lider”, a spus mijlocașul PSG-ului.

Fostul star al celor de la Celta Vigo nu a avut parte de un start ușor de sezon la echipa din Paris, deși în ultima partidă a avut o prestație excelentă, în deplasare cu Monaco, în ciuda înfrângerii suferite de PSG.

Marți, echipa franceză îi va înfrunta pe cei de la RB Leipzig pentru calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League și Rafinha a scos în evidență importanța vitală a partidei: „Meciul cu Leipzig este extrem de important. Este un duel cheie și există un singur mod de a-l aborda, la victorie”.

The post A rămas uimit de ce a găsit la noua echipă! Rafinha are numai cuvinte de laudă la adresa lui Neymar: „Este un jucător de clasă mondială!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă