A pus săpunul într-un ciorap de damă și apoi l-a folosit. Ce truc genial a descoperit

3 săptămâni in urmă 25

Treburile casnice sunt extrem de meticuloase și necesită mult efort. Cu toate acestea, cele mai harnice dintre gospodinele din România ne-au dezvăluit anumite secrete care ne pot face viața mai ușoară. La ce putem folosi un săpun și un ciorap de damă.

Ce se întâmplă dacă pui un săpun într-un ciorap de damă

Atunci când avem grijă de gospodăria noastră este important să apelăm la câteva mici trucuri esențiale care să ne faciliteze munca și să ne ajute să fim cât mai eficienți posibil.

Când avem grijă de grădina noastră, specialiștii spun că este foarte important să îngrijim plantele și pe perioada mai rece din an. Însă, grădinăritul nu reprezintă o muncă ușoară, iar mâinile noastre se murdăresc în mod constant.

Pentru a ne spăla mâinile eficient, gospodarii ne recomandă un truc genial pentru a scăpa de mizerie cât mai rapid.

Dacă simțiți că săpunul pe care-l folosiți nu curăță în profunzime suprafața palmelor, tot e trebuie făcut este să puneți un săpun în interiorul unui ciorap de damă pe care nu-l mai folosiți și apoi să frecați podul palmelor de material.

Deși pare puțin bizar, acest truc funcționează, iar puterea de curățare a săpunului va crește datorită noului strat adăugat.

Scapă de durerile de spate cu o șosetă plină cu orez cald

Nu doar săpunul se poate pune într-un ciorap de damă. Persoanele care suferă de dureri musculare sau dureri de coloană sau spate pot apela la un leac băbesc străvechi, care presupune alinarea spasmelor cu ajutorul orezului cald.

Tot ce trebuie să faci este să torni o ceașcă de orez într-o șosetă, pe care o vei înnoda și o vei încălzi timp de un minut la cuptorul cu microunde. În cazul în care preferați ca orezul să fie mai fierbinte, lăsați ciorapul pentru încă 30 de secunde pentru a avea rezultatul așteptat.

Scoateți apoi articolul vestimentar și puneți-l pe spate, coloană sau alte zone în care simțiți dureri musculare. Repetați acest procedeu de 2 sau 3 ori pe săptămână. În cazul în care aveți nevoie de o compresă rece, lăsați șoseta cu orez la congelator timp de o oră.

Cum cureți cada și cabina de duș cu oțet și bicarbonat de sodiu

Depunerile de săpun pot fi extrem de enervante și inestetice, dar gospodinele au găsit și pentru această mică problemă soluția salvatoare. Amestecă într-un vas 120 grame de bicarbonat de sodiu, 120 ml de detergent lichid de vase, 2 linguri de oțet, două linguri de apă și 10 picături de ulei esențial de arbore de ceai.

Pasta obținută se va aplica pe un burete cu care vei freca foarte bine cada, robinetele și cabina de duș. Poți folosi, de asemenea, soluția pentru a curăța și vasul de toaletă. Pentru a dezinfecta totul pulverizează oțet de mere pe suprafețele de mai sus, iar ele vor sclipi de curățenie.

The post A pus săpunul într-un ciorap de damă și apoi l-a folosit. Ce truc genial a descoperit appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă