A pus orez într-o șosetă, a făcut nod și apoi a încălzit-o la microunde. La ce a folosit-o în doar 5 minute

2 săptămâni in urmă 26

Orezul a fost dintotdeauna unul dintre alimentele preferate ale românilor, datorită faptului că gospodinele pot pregăti preparate delicioase pe baza acestui ingredient. Cu toate acestea, iată alte întrebuințări la care putem pune orezul.

Ce se întâmplă dacă pui orez într-o șosetă, pe care o încălzești la microunde

Orez cu lapte, pilaf cu carne de pui sau diverite rețete de prăjituri, toate aceste preparate gustoase se pot obține pe bază de orez. Cu toate acestea, ingredientul preferat de asiatici nu este folosit doar în bucătărie, ci acesta poate avea diferite întrebuințări pentru sănătatea organismului nostru.

Toată lumea știe trucul cu introdusul telefonului într-o ceașcă plină cu orez, dacă mobilul a fost scăpat sub jet de apă. Ceea ce puține persoane știu, însă, este faptul că orezul poate fi folosit pe post de compresă caldă sau rece, atunci când avem dureri musculare.

De exemplu, orezul te poate ajuta să scapi de durerile de coloană, de spate, de picior sau în alte zone ale corpului. Tot ce trebuie să faci este să torni o ceașcă de orez într-o șosetă, pe care o vei înnoda și o vei încălzi timp de un minut la cuptorul cu microunde.

Dacă doriți ca orezul să fie mai fierbinte, atunci mai lăsați șoseta preț de încă 30 de secunde. Scoateți apoi articolul vestimentar și puneți-l pe spate, coloană sau alte zone în care simțiți dureri musculare.

Repetați acest procedeu de 2 sau 3 ori pe săptămână. În cazul în care aveți nevoie de o compresă rece, lăsați șoseta cu orez la congelator timp de o oră.

Cum cureți termosul și vazele cu orez

În timpul sezonului rece oamenii folosesc tot mai mult termosurile pentru a se bucura de o băutură caldă chiar și în mașină. Cum poți curăța termosul pătat de cafea sau care are un miros neplăcut cu ajutorul orezului?

Simplu. Tot ce trebuie să faci este să pui câteva linguri de orez în el, adaugi apă caldă, agiți bine și îl vei lăsa timp de câteva ore. Clătești totul bine la final și gata, termosul tău este din nou curat.

De asemenea, dacă vreți să curățați vaza din sufragerie, aceea cu un gât subțire și îngust, unde buretele nu intră, tot ce trebuie să faceți este să turnați puțin orez în interior, iar apoi să adăugați detergent de vase și o jumătate de pahar de apă. Agitați bine și apoi clătiți. Boabele de orez vor curăța toată mizeria din interior, vaza va fi iar ca nouă.

The post A pus orez într-o șosetă, a făcut nod și apoi a încălzit-o la microunde. La ce a folosit-o în doar 5 minute appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă