A primit daruri de la greci! Cristi Ganea a fost recompensat pentru golul de generic marcat în campionat

3 săptămâni in urmă 2

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fundașul stânga de la Aris Salonic a prins o torpilă incredibilă care a atins viteza de 103 km/h, iar reușita a primit cele mai multe voturi, peste 50%, la mare distanță de ceilalți candidați. 

”Le mulțumesc tuturor fanilor care au votat pentru mine pentru a obține acest premiu. Sper să continui să dau goluri pentru a-mi ajuta echipa”, au fost cuvintele lui Ganea.

Ganea a semnat cu Aris în luna august a anului 2020, când a fost cedat de Athletic Bilbao, formație la care românul nu a primit foarte multe șase. În cariera sa, Ganea a mai jucat pentru Mallorca B, CD Santanyi, FCM Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Viitorul și CD Numancia.

Și din instinct, și din tehnică. Secretul unui șut perfect cu piciorul stâng: "Dacă mai ajunge și în vinclu... Ăsta e bonus deja!"

El a vorbit într-un interviu exclusiv pentru digisport.ro  despre tehnica sa impecabilă de lovire a balonului.

Ești printre puținii fotbaliști români care mai șutează constant de la distanță. Îți arunci o privire scurtă către portar înainte să șutezi, ai vreo strategie?

Strategie nu pot să zic că e. Pot să spun doar că mă uit la minge ca să o lovesc perfect, nu mai am timp să mă uit la portar pentru că totul se petrece într-o fracțiune de secundă. Mă gândesc să lovesc cât mai central balonul, cât mai bine, și să-mi poziționez corpul și piciorul - optim, astfel încât să lovesc cât mai drept posibil.

La lovituri libere mă mai uit la portari, mingea e pe loc, e așezată. Când mă îndrept spre minge mă uit doar unde să o lovesc, mai ales că eu șutez de multe ori de la mare depărtare. Încerc să prind poarta, dacă mai ajunge și în vinclu... Ăsta e bonus deja!

700.000 de euro e cota lui Cristi Ganea7 selecții a strâns la națională fundașul stânga 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul cu Aris Salonic Etichete: gol cristi ganea , cristi ganea , cristi ganea aris salonic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă