A picat definitiv varianta Adrian Mutu la echipa națională? Ce om din staff-ul său este foarte aproape de o revenire la U Craiova 1948 | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 9

U Craiova 1948 este pe cale să își întărească staff-ul prin revenirea la club a antrenorului cu portarii Eugen Anghel, cel care a activat în ultima perioadă în echipa de lucru a lui Adrian Mutu.

U Craiova 1948 dorește să își întărească staff-ul tehnic, după ce Nicolo Napoli a preluat pentru a opta oară conducerea formației patronate de Adrian Mititelu.

ProSport a aflat că șefii alb-albaștrilor din Bănie sunt în căutarea unui antrenor cu portarii, iar Vali David va deveni cel mai probabil antrenorul secund al tehnicianului italian.

A picat definitiv varianta Adrian Mutu la echipa națională? Ce om din staff-ul său este foarte aproape de o revenire la U Craiova 1948

ProSport a aflat că după câteva căutări, șefii celor de la U Craiova 1948 s-au oprit la Eugen Anghel, cel care a mai activat în Bănie și staff-ul lui Adrian Mutu în cele 11 meciuri ale acestuia la Craiova.

Anghel a mai lucrat cu fostul mare internațional și la naționala U 21 a României.

Eugen Anghel îi cunoaște foarte bine pe portarii celor de la U Craiova 1948, iar în primul său mandat acesta a lucrat cu Robert Popa și Sorin Mogoșanu, cei care au avut evoluții foarte bune pe durata acestui campionat. U Craiova 1948 va disputa primul meci amical sub comanda lui Nicolo Napoli cu Selimbăr, vineri, cu începere de la ora 14:00, în baza alb-albaștrilor de pregătire.

 

 

 

 

 

 

The post A picat definitiv varianta Adrian Mutu la echipa națională? Ce om din staff-ul său este foarte aproape de o revenire la U Craiova 1948 | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă