A negociat cu DDB și vrea în continuare să revină la Dinamo: „Mi-au spus că revin cu un telefon. Sigur mă voi întoarce!

3 săptămâni in urmă 3

Florin Bratu a câștigat play-out-ul cu Dinamo în sezonul 2017-2018 și s-a aflat pe lista scurtă a înlocuitorilor lui Ionel Gane. Fanii l-au ales pe Gigi Mulțescu, dar „Bratone” e sigur că va veni și momentul lui. 

Florin Bratu, după numirea lui Gigi Mulțescu la Dinamo

„Nu sunt dezamăgit, cum să fiu dezamăgit? Îmi doream, bineînțeles, să muncesc, să ajut, dar au ales un antrenor cu experiență, care a mai ajutat-o pe Dinamo în nenumărate rânduri. Acum, sper să aibă energia necesară să o scoată la liman. Le mulțumesc că s-au gândit la mine, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Cu siguranță, mă voi întoarce acolo. 

Am spus că sunt dispus să preiau echipa, dar le-am spus să ne întâlnim să lămurim lucrurile. Mi-au spus că revin cu un telefon dimineață și l-au numit pe Gigi Mulțescu. De câțiva ani, situația la Dinamo e cam la fel. În urmă cu trei ani, am luat echipa cam în aceeași situație și am câștigat play-out-ul, cu foarte mulți jucători tineri. Nu mi-e frică de muncă, de provocări. Este ceea ce vreau să fac. Acum, trebuie să acționezi rapid. E foarte greu să lucrezi tactic. Trebuie prospețime fizică și mentală, foarte multe discuții cu jucătorii”, a declarat Florin Bratu, conform Prosport

VIDEO. Lovin despre momentele dificile de la fosta campioană: „Am trecut prin ce trec acum jucătorii dinamoviști”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Eugen Neagoe nu i-a iertat pe fanii lui Dinamo: „E ceea ce și-au dorit! E posibil să se distrugă acest brand”Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă