A murit Viorel Matei, maseurul care a lucrat cu Florin Motroc în Oman și Arabia Saudită. A fost campion național de lupte

4 luni in urmă 18

Viorel Matei, maseur la FC Argeș și CS Mioveni dar și la echipele antrenate de Florin Motroc în Oman și Arabia Saudită, a decedat ieri, 22 octombrie, în urma unui infract. Pentru o scurtă perioadă a lucrat și cu Laurențiu Reghecampf în zona Golfului.

Vestea zguduitoare a fost oferită de Florin Motroc  pe contul de Facebook și confirmată de fostul portar de la FC Olt și FC Argeș, Sabin Ciurea.

Imi pare atat de rău ! Nu am cuvinte sa mi exprim supararea ! Un OM minunat , un tata absolut FANTASTIC , un MESERIAȘ…

Publicată de Motroc Florin pe Joi, 22 octombrie 2020

„Vio a fost foarte apropiat de mine in ultimii ani! Un suflet imens. Era un copil amărât , cu un suflet imens! Dumnezeu sa-l odihnească! A fost maseur si la FC Argeș, Mioveni cu Moldovan Nelu , cu mai mulți antrenori !”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Florin Motroc, care antrenează acum în Bahrain pe East Riffa.

Viorel Matei a fost și campion național la lupte, după care a ajuns maseur la mai multe echipe de fotbal din primele două eșaloane.

Știre în curs de actualizare

The post A murit Viorel Matei, maseurul care a lucrat cu Florin Motroc în Oman și Arabia Saudită. A fost campion național de lupte appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă