A murit un fost deputat UDMR ales timp de 20 de ani în Parlamentul României

2 săptămâni in urmă 14

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 16:26

111 citiri

A murit un fost deputat UDMR ales timp de 20 de ani în Parlamentul României

Fostul lider al UDMR Mureş şi deputat în cinci legislaturi în Parlamentul României, Attila Béla Ladislau Kelemen, s-a stins din viaţă, a anunţat, sâmbătă, Asociaţia Chinologică Mureş, al cărei preşedinte de onoare era.

"Cu mare regret vă înştiinţez că azi ne-a părăsit domnul dr. Kelemen Atilla-Béla, preşedinte de onoare şi membru fondator al Asociaţiei Chinologice Mureş. Ne vei lipsi, Ata", anunţat preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Mureş, Lokodi Csaba-Zsolt pe Facebook.

Attila Béla Ladislau Kelemen, în vârstă de 73 de ani, a avut cinci mandate de deputat în Parlamentul României, până în anul 2016. În perioada 1996-2004 a fost liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor. A fost preşedinte şi vicepreşedinte al Comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor. În 2007, imediat după aderarea României la Uniunea Europeană, a fost europarlamentar.

Attila Kelemen era arbitru internaţional în cadrul Federaţiei Chinologice Internaţionale. A fost vicepreşedinte în Colegiul Medicilor Veterinari din România, vicepreşedinte al Federaţiei Ecvestre Române şi membru în JokeyClub România.

Citeste si:

Sidney Poitier a murit la vârsta de 94 de ani. A fost primul actor de culoare care a câștigat un premiu Oscar

Sir Sidney Poitier a murit la vârsta de 94 de ani. Moartea sa a fost confirmată de ministrul Afacerilor Externe din Bahamas, Fred Mitchell, potrivit Eyewitness News Bahamas. Poitier a fost...

 ”Nu e treaba domnului preşedinte, cu pregătirea pe care o are”

Senatorul UDMR Laszlo Attila a criticat joi, 6 ianuarie, decizia liderilor coaliției de a renunța la certificatul verde în urma discuțiilor cu președintele Klaus Iohannis. Acesta a menționat...

Digi24.ro

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă