A murit Remus Câmpeanu, unul dintre cele mai mari simboluri ale lui U Cluj! Cum va rămâne veșnic în memoria fanilor: „Uneori ne trebuie așa de puțin să fim fericiți”

1 lună in urmă 3

U Cluj este în doliu, după ce Remus Câmpeanu s-a stins din viață astăzi, la o săpămână după ce soția fostului jucător și conducător al „șepcilor roșii” a trecut și ea la cele veșnice.

Remus Câmpeanu a fost mai mult decât un fost jucător al formației clujene. Acesta a reprezentat mereu legătura actualului club cu istoria și a fost mereu imaginea continuității și a tradiției alb-negrilor. A ajuns la Universitatea în 1960 și nu a mai plecat practic niciodată, ocupând în mai multe rânduri funcții în conducere, executive sau onorifice.

A murit Remus Câmpeanu, unul dintre cele mai mari simboluri ale lui U Cluj!

„Când eram mic și treceam pe lângă stadion mă rugam tot timpul să ajung să joc macar un meci acolo. Acum sunt la a doua inaugurare a stadionului”, spunea Remus Câmpeanu într-un interviu în Prosport, la inaugurarea actualului stadion Cluj Arena.

A câștigat unicul trofeu din vitrina lui U Cluj

Un model de echilibru și ținută, fostul fundaș a fost timp timp de aproape 5 decenii imaginea și vocea echipei care a câștigat singurul trofeu din istoria lui U Cluj. A fost prezent în echipa din 1965, care a câștigat Cupa României, împotriva Argeșului lui Dobrin.

Iată ce spunea Remus Câmpeanu într-un alt interviu în Prosport despre sentimentul pe care îl are un jucător când câștigă un trofeu: „E greu de explicat. De ce iubești pe cineva? Ce este fericirea? Sunt lucruri care nu se pot defini, ca și sentimentul. E ceva ce avem în noi. Uneori ne trebuie așa de puțin să fim fericiți și alteori așa de mult ca să fim triști. Am trăit niște momente pe care nu credeam că le voi trăi”.

Remus Câmpeanu s-a stins la vârsta de 82 de ani. A jucat pentru Universitatea Cluj 329 de partide în Divizia A și a marcat 15 goluri.

The post A murit Remus Câmpeanu, unul dintre cele mai mari simboluri ale lui U Cluj! Cum va rămâne veșnic în memoria fanilor: „Uneori ne trebuie așa de puțin să fim fericiți” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă