A murit rapper-ul Ţeastă! Artistul de 35 de ani a colaborat cu Adda: „Multă putere familiei!”

1 lună in urmă 54

A murit rapper-ul Ţeastă. Toți cei care l-au cunoscut au rămas șocați la aflarea acestei vești cutremurătoare. Nimeni nu se aștepta ca artistul să părăsească această lume la o vârstă atât de fragedă. Pe rețelele de socializare, mesajele de suferință au curs din partea fanilor.

Citeşte şi: Boala gravă și misterioasă de care suferă Adda. Secretul cumplit care o chinuie pe artistă de doi ani de zile: „Am făcut foarte multe investigații medicale”

A murit rapper-ul Ţeastă

Anunţul a fost făcut pe Facebook, chiar de Adda, una dintre artistele care a colaborat cu tânărul rapper. „Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!„, a scris artista, acolo unde a distribuit piesa ”Minți murdare făcute praf”, la care a colaborat cu Țeastă.

Atât pe paginile sale personale, cât și la postarea artistei, fanii au lăsat foarte multe mesaje de regrete şi condoleanţe.

Nu cred așa ceva … toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, este unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

Momentan nu se cunoaşte cauza decesului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă