A murit o legendă a fotbalului românesc

1 lună in urmă 3

A murit o legendă a fotbalului românesc .”Numele lui Remus Câmpeanu este sinonim cu ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, cu spiritul și cu principiile acestui club. Și-a dedicat întreaga carieră de jucător lui ”U” între 1960 și 1974, fiind component al echipei ce „a pus șapca pe Cupă” în 1965. După ce a agățat ghetele în cui, a fost președinte al clubului până în 1989 și a rămas alături de echipă până în ultima clipă.

Astăzi, după o viață alături de echipa „studenților”, Remus Câmpeanu s-a înălțat la ceruri. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru ”U”, pentru o viață în alb și negru.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!” , a transmis sâmbătă seara clubul U CLuj.

O poliţistă din Cluj a murit de coronavirus. S-a deschis o anchetă
Generația lui, din care mai făceau parte Moguț, Neșu, Ivansuc, Adam și Suciu, depășea en fanfare Piteștiul lui Dobrin, Stoenescu, Ţârcovnicu și David. Anii au trecut, dar el a rămas dedicat unei singure mari iubiri, cea pentru U Cluj.

Ultima parte a vieții lui Remus Câmpeanu nu a fost însă una pe care ar fi meritat-o un erou local. În 2019, fostul mare fotbalist povestea, la GSP Live, chinurile prin care a fost nevoit să treacă.

În mai 2019, după ani de teamă, la o vârstă înaintată, gloria lui U Cluj fusese evacuată din casa în care locuise șase decenii. După o lungă perioadă de timp în care a fost plimbat cu vorba, Remus Câmpeanu se mutase într-un apartament închiriat de club, în decembrie 2019. „Inițial, clubul U Cluj a promis că va cumpăra un apartament și-l va da în folosință lui Remus Câmpeanu pe durata vieții. Nu era vorba de un cadou, un contract de închiriere, atât”, povestea la acel moment Romulus Câmpeanu, fiul legendarului fotbalist.

A murit fosta glorie dinamovistă Constantin David „Flencea”: „L-am îngropat în sac”
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă