A murit Mircea Pascu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal

2 months ago 4

Mircea Pascu, omul care a condus Federația Română de Fotbal după 1990, a murit la vârstă de 85 de ani. Diagnosticul decesului a fost embolie pulmonară, dat de medicii de la Spitalul Victor Babeș, astăzi, la ora 17:05.

Mircea Pascu, îndrăgostit de sport

Fotbalul nu a fost singurul sport cu care a cochetat. Pascu a practicat și tenisul, voleiul, baschetul și rugby-ul. Și în ultimii ani ai vieții, Mircea Pascu a fost la curent cu tot ce mișcă în sportul românesc și internațional. 

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Libertatea, acesta povestea începuturile iubirii pentru sport: „Mi-a plăcut de mic fotbalul, unde am ajuns, la Petroșani, la 10 ani, împreună cu băiatul fostului internațional Cibi Braun. «Hai, mă, cu mine la fotbal!», m-a îndemnat Braun junior. M-am dus și pentru că la echipa mare a Jiului era antrenor Cibi. Eram cam firav, dar alergam și dădeam bine în minge, i-a plăcut antrenorului de mine. Din păcate, pe teren mic zburdam, dar pe teren mare era altceva, așa că am trecut la alt sport”, povestea Mircea Pascu. 

Joao Havelange, Pele si Mircea Pascu / FOTO: www.hepta.ro

De la fotbal am trecut la tenis. Am jucat în echipa din Petroșani în campionatul României, apoi am fost antrenor, dar și consilier al Federației Române de Tenis. Ca antrenor am categoria I în «sportul alb», iar tenisul a fost la facultate specializarea mea de bază
- Mircea Pascu, în 2019, pentru Libertatea

Filmare stupefiantă! Primarul din Sângeorz-Băi și-a filmat fiica dezbrăcată, stând în genunchi, cu mâinile ridicate. Reacția edilului

Libertatea

Playtech: O mamă s-a TREZIT din COMĂ după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis...
Read Entire Article
Powered By Seo Tools